"aah" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

aah

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från forniriska ATH (jämför skotska ATH).


Substantiv:

aah (plural aahs) Expression av förvåning eller överraskning eller entusiasm. Uttryck för glädje och / eller nöje. Utrops aah.


Verb:

aah (tredje person singularis enkla nuvarande aahs, presens particip aahing, enkel förflutna och particip aahed) Att säga eller utropa aah. För att uttrycka förvåning eller överraska eller entusiasm, särskilt av interjektion aah. Alla som kom oohed och aahed över hennes nya utseende. För att uttrycka glädje eller nöje, särskilt av interjektion aah.


Interjektion:

aah Uppgift om förvåning eller överraskning eller entusiasm. Aah! Det är fantastiskt! Indikation på glädje nöje. 1834 - Edgar Allan Poe, The tilldelningen Men jag minns-aah! hur ska jag glömma? Uppgift om sympati. Uppgift om munnen öppnas bred. Tandläkare skulle alltid instruera, säger aah! För att uttrycka förståelse. Aah. Nu förstår jag.


Anagram:

AHA, a-ha, aha


Referens:

aah

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av aah. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar aah kan hittas nedan:

1.aah
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 102 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av aah genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 112 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor