"en bild målar en tusen ord" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en bild målar en tusen ord

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Myntades av David Gates i första raden av sången Om (1971).


Ordspråk:

en bild målar en tusen ord alternativ form av en bild säger mer än tusen ord. 1971, David Gates (bröd), Om från Manna album: Om en bild målar tusen ord Varför kan jag inte måla dig; Orden kommer aldrig show att jag har lärt känna. 1989, Alan Kay, citerad i K'O-tung Huang, Timothy D. Huang, Introduktion till kinesiska, japanska och koreanska Computing, World Scientific, ISBN 9971506645, s. 9: De flesta människor, oavsett hur bekanta de är med abstrakta symboler, svara på röst och bilder bättre än skriftspråk. Med andra ord, målar upp en bild mer än tusen ord. 2006, Paul Shakespeare, bygga en Dune Buggy: The Essential Manual, ISBN 1904788734, s. 52: Se medföljande diagram: en bild målar en tusen ord, och allt detta!


Referens:

a picture paints a thousand words

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en bild målar en tusen ord. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 93 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en bild målar en tusen ord genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 66 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor