"mycket" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

mycket

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

laster, ton


Substantiv:

mycket En stor mängd. 2013 29 juni "ett slag i magen", The Economist, volym 407, nummer 8842, sid 72-3: Mestadels är microbiome fördelaktigt. Det hjälper till med matsmältningen och gör det möjligt för människor att extrahera mycket mer kalorier från deras mat än vad som annars skulle vara möjligt. Forskning under de senaste åren har dock inblandad det i sjukdomar från åderförkalkning till astma till autism. Jag har en hel del saker att säga. Många saker, mycket. Mycket beror på om dina föräldrar är överens om.


Adverb:

Adverb The Tea room (+) diskuterar denna post just nu. Kom med och dela dina åsikter om detta och andra ämnen som diskuteras där. en hel del (inte jämförbara) (idiomatiskt) mycket; en stor del; i stor utsträckning. Tack så mycket för att lyssna på mig. Det är mycket svårare än det ser ut. (Idiomatiskt) ofta; ofta jag bada en hel del.


Anagram:

alt, ATOL, lota, tola


Referens:

a lot

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av mycket. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 71 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av mycket genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 51 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor