"en liten bit av bröd och ingen ost" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en liten bit av bröd och ingen ost

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Interjektion:

en liten bit av bröd och ingen ost (UK, idiomatisk, onomatopoeic) sång gulsparv. 1896, Edward Marston, av äng och ström: trevliga minnen av trevliga platser Det är härligt att höra gulsparv sång - hans enda sång: ". En liten bit bröd och ingen ost" 1937, vackra platser jag minns (i The Rotarian, volym 50, nummer 2, februari 1937) "En liten bit av bröd och ingen ost!" gråta de yellowhammers petulantly. Men ingen tar någon notis om dem.


Referens:

a little bit of bread and no cheese

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en liten bit av bröd och ingen ost. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 60 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en liten bit av bröd och ingen ost genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 50 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor