"en eget liv" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en eget liv

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

ett liv i sina egna (plural eget liv) (idiomatiskt) En oberoende existens med vissa egenskaper i livet. 1996, George Steiner, Tolstoj eller Dostojevskij: En essä i Gamla kritik, avvisar sidan 181 Sartre uppfattningen att ett tänkt tecken besitter, i någon rationell mening, "en eget liv". 2002, John Seely Brown, Paul Duguid, det sociala livet i information, sidan 18, tar information om inte bara en hastighet av sin egen, men en eget liv. 2003, Kristin Hunter Lattany, The Lakestown Uppror, sidan 185 En massiv baksmälla med en eget liv hålls Fess fästs på sin säng större delen av söndagen.


Referens:

a life of its own

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en eget liv. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 53 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en eget liv genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 47 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor