"hundra och tio procent" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hundra och tio procent

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Baserat på metafor för att driva en maskin vid högre än dess beräknade kapacitet eller överstiger den normala maximalt några rankade parameter som hastighet eller temperatur.


Substantiv:

hundra och tio procent (idiomatiska, USA, sport, informell) En nivå av ansträngning som överstiger en ihållande kapacitet, möjligen riskera skador. "Vi åkte våra svansar och vann, vi gav 110%". (Idiomatiskt, vardagligt) utövandet av mer än verkar möjligt, därav 110%, inte 100%, den vanliga högsta möjliga belopp.


Referens:

a hundred and ten percent

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hundra och tio procent. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 60 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hundra och tio procent genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 37 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor