"en stor del" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en stor del

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

en hel del (uncountable) (idiomatiskt) En stor mängd; mycket. 1865, Lewis Carroll, Alice i Underlandet, kapitel 11: Vem stal Tarts ?, "Tänk på din dom", sade kungen till juryn. "Inte ännu, ännu inte!" Kaninen hastigt avbruten. "Det finns en hel del att komma före det!" 1994 23 april Christensen, Damaris "Av kratrar och sprickor", Science News, volym 145, nummer 17, sid 266: Landh arbete pekar bara på det faktum att det finns ett stort del membranstrukturer som inte är väl förstådda 2010 13 januari PBS_NewsHour: Så theres en hel del frustration och ilska, verkligen, att folk vill veta vad som händer.


Adverb:

Adverb en hel del (inte jämförbara) (idiomatiskt) Mycket; i stor utsträckning; mycket; partier. Vi hade en hel del mer pengar efteråt. De hade en hel del mindre än vi hade. 1904, John Henry Haaren, berömda Män av medeltiden: Gutenberg, medan Gutenberg växte upp ett nytt sätt att göra böcker kom i bruk, vilket var mycket bättre än att kopiera för hand.


Referens:

a great deal

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en stor del. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 55 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en stor del genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 35 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor