"en bra deal" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en bra deal

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

en hel del (uncountable) (idiomatiskt) En stor mängd; mycket. 1838, Edgar Allan Poe, hur man skriver en Blackwood artikel, du kan göra en hel del av det lilla faktum om ordentligt fungerade.


Adverb:

Adverb en hel del (inte jämförbara) (idiomatiskt) Mycket; i stor utsträckning; mycket; partier. Vi hade en hel del mer pengar efteråt. 1865, Lewis Carroll, Alice i Underlandet, kapitel 5: Råd från en Caterpillar, hon var en hel del skrämda av detta mycket plötslig förändring, men hon kände att det inte fanns någon tid att förlora, eftersom hon krymper snabbt: så hon uppsättning för att arbeta på en gång för att äta några av de andra bit.


Referens:

a good deal

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en bra deal. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 65 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en bra deal genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 32 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor