"en gentleman och en lärd" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en gentleman och en lärd

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

en gentleman och en lärd (plural herrar och forskare) alternativ form av en lärd och en gentleman. 2007 2 januari Aless Stanley "Exposed: Kändisar, tabloid och Sleaze!", New York Times: BBC America nyligen körde en dokumentär som heter "Paparazzi" som också berövad tittare av alla kvardröjande intrycket att skvaller trasor drivs av herrar och forskare.


Anagram:

en lärd och en gentleman


Referens:

a gentleman and a scholar

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en gentleman och en lärd. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 53 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en gentleman och en lärd genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 29 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor