"en kamel är en häst designad av en kommitté" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en kamel är en häst designad av en kommitté

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Ordspråk:

en kamel är en häst designad av en kommitté Ett uttryck kritisk Utskottens-eller analogt gruppbeslutsfattandet, genom att betona ineffektivitet att införliva alltför många motstridiga åsikter i ett enda projekt. I detta talesätt, de utmärkande dragen hos en kamel, såsom dess pucklar och dålig temperament, antas vara de missbildningar som resulterade från dess dålig design. 1952, Proceedings ordinarie mötet, Ohio Valley Transportation Advisory Board, Pacific Northwest Advisory Board, sid. 24: En kamel är en häst designad av en kommitté, så vi hoppas att denna kommitté kommer-och jag tror att det kommer-funktion på lämpligt sätt. 1964, Peter och kommissarien, Allan Sherman och Boston Pops: Och vi vet alla att säga, vilket är sant liksom kvick, att en kamel är en häst som har utformats av en kommitté. 1975, den professionella Geograf: The Journal of Association of American Geographers, V.27 1975, s. 132: Om en kamel är en häst designad av en kommitté, vilken är en materialpolitik översikt som utarbetats av sju studie lag? 1976, Popular Science, v.209 1976 juli-december: Den som kom fram till att en kamel är en häst designad av en kommitté kan ha liknande tankar om taxibilar. 2002, The West Wing, episod Night Five, original airdate 6 februari 2002: "Det här är ett presidentval adress, Andrea, inte en kamel (...) En kamel En häst byggd av utskottet!" (Toby Ziegler) 2004, Roger Eberts film årsbok 2005, Roger Ebert, Andrews McMeel Publishing, ISBN 0740747428, sid. 388: För att citera en annan gammalt ordspråk, "En kamel är en häst designad av en kommitté." Liv eller något liknande är filmen utformats av kamel. 2011 5 januari, 2011 Mineola, NY Village Meeting. ursprungliga airdate 5 januari, 2011: "Du vet vad de säger om utskotten, är en kamel en häst designad av en kommitté - ärade borgmästare Lawrence Werther, borgmästare i Incorporated Village of Mineola, New York.


Referens:

a camel is a horse designed by a committee

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en kamel är en häst designad av en kommitté. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 104 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en kamel är en häst designad av en kommitté genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 9 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor