"Zachary" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Zachary

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Egennamn:

Zachary En manlig förnamn, engelska folkmun form av Zacharias, Sakarias och Sakarja. 1611, King James version av Bibeln (Authorized Version), 2 Esra 1: 39-40: Åt vem jag kommer att ge för ledare, Abraham, Isak och Jakob, Oseas, Amos, och Micheas, Joel, Abdias, och Jonas, Nahum och Abacuc, Sophonias, Aggeus, Zachary, och Malachy, som kallas också en Herrens ängel. 1605 William Camden fortfarande gäller Storbritannien, John Russell Smith, 1870, s.56: Om än i vår sena reformationen, har en del av god hänsyn väckts i Zachary, Malachy, Josias, & c. som bättre överens med vår tro, men utan förakt för countrey namn (som jag hoppas), som har både goda och graciösa betydelser, 2003 Alan Grayson, Mile End, PageFree Publishing Inc., ISBN 158961092X, sidan 366: "Zachary" Hennes läppar smackade på namnet. "Det är inte en ... ja, en ... judiskt namn, är det?" "Jo, Sakarja, min far föddes i Sovjetunionen, i Podolsk, och min mors familj kom från Ryssland också, för länge sedan. Jag antar att det är ryska eller något." "Ryska? Det låter inte ryska." "Jo jag vet inte exakt, min mamma gillade Zachary Scott på bilderna."


Referens:

Zachary

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Zachary. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar Zachary kan hittas nedan:

1.zac
2.Zacatecas
3.zacatuche
4.zaccagnaite
5.Zacco
6.zach
7.Zacharias
8.Zachary
9.Zachun
10.zack
11.zackary
12.zackly
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 44 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Zachary genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 280099 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor