"X faktorn" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

X faktorn

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

X-faktor (plural X faktorer) (idiomatiskt) En okänd eller svår att definiera inflytande; en faktor med okända eller oförutsebara konsekvenser. 1992, Lia Matera, Tidigare fällande domar, sid 121 Vi gled in i vårt kontor, förbi två kvinnor diskuterar "X-faktorn", en till synes odefinierad kvalitet deras företag kände att de saknade. 1999, Joel R. DeLuca, politisk Savvy: systematiska metoder för ledarskap bakom kulisserna, sidan 75 Kartan kan vara missvisande. Det kan tyckas innehålla all relevant information, men i verkliga livet, det finns alltid en X-faktor. 2007, Tasmina Perry, Pappa Tjejer, sidan 12 och satte honom på en LA film set och han lyste med att odefinierbar X-faktor som agenter över hela världen ville de kunde flaska. protrombinas, även kallad faktor X.


Referens:

X factor

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av X faktorn. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar X faktorn kan hittas nedan:

1.X faktorn
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 67 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av X faktorn genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 278364 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor