"Tracy" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Tracy

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

En Norman friherrliga efternamn från platser i Frankrike, som härrör från en gallo-romersk förnamn Thracius, med hänvisning till Trakien och den keltiska suffixet * -āko (plats, egendom). Som en kvinnlig förnamn det är också en diminutiv av Theresa.


Egennamn:

Tracy ett efternamn. En manlig förnamn, tillfällig överföras användning av efternamnet sedan artonhundratalet. En kvinnlig förnamn populär på 1960-talet och 1970-talet. En stad i Kalifornien En stad i Minnesota En stad i Missouri En by i New Brunswick


Referens:

Tracy

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Tracy. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 12 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Tracy genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 253314 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor