"Shannon" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Shannon

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Egennamn:

Shannon längsta flod i de brittiska öarna, som flyter genom Irland i Atlanten. En efternamn av irländsk härkomst, variant av Shanahan, anglicised från Ó Seanaigh ( "ättling av en person vid namn Gamla"). (Huvudsakligen USA) En manlig förnamn från efternamn eller från floden. 1896 Rapport från kommissionen att lokalisera stället för Frontier Forts of Pennsylvania, CMBusch, statliga skrivare, 1896, sid 283 kaptenen Samuel Shannon ofta nämns i offentliga register, och han hade något mer än en lokal rykte. Han måste ha varit mycket populära, som namnet "Shannon" som en kristen namn är så vanligt i hela dalen att vara märkbara. En kvinnlig förnamn härrör från floden; först användes i USA i början av 20-talet, och nyligen i Irland. 2005 Andrew M. Greeley, Mary G. Durkin, The Book of Love, Macmillan, 2005, ISBN 0312878389, sid 193-194 Allt i mitt liv är okej utom jag har detta fruktansvärda problem med min syster Shannon. Jag stavning hennes namn som de flesta människor skulle. Hon stavar Sionna sedan prästen berättade det är den verkliga irländska sättet att stava det. Det är namnet på en flod och en gudinna. Shanny inte tycker att hon är en flod. Hon är verkligen Shannon Marie.


Referens:

Shannon

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Shannon. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar Shannon kan hittas nedan:

1.shaanxi
2.shab
3.shabaroon
4.shabbat
5.shabbed
6.shabbily
7.shabbiness
8.shabbos
9.Shabo
10.shabono
11.shabu
12.shabynite
13.shack
14.shackatory
15.shacked upp
16.shackled
17.shacklike
18.Shacklock
19.shackly
20.shacky
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 7 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Shannon genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 222807 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor