"Qamata" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Qamata

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Egennamn:

Qamata Den främsta gudom i traditionell Xhosa religion. 1994, Nelson Mandela, Long Walk to Freedom, Abacus 2010, sid 14-5. Min far förblev borta från kristendomen och istället reserverade sin egen tro för den stora anda Xhosas, Qamata, Gud sina fäder. 2007, Molefi Asante och Emeka Nwadiora, Spear Masters, s. 75: Idén om gott och ont är relaterad till gudom, Qamata, bland xhosa.


Referens:

Qamata

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Qamata. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar Qamata kan hittas nedan:

1.QAM
2.Qamata
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 58 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Qamata genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 201409 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor