"Porsche" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Porsche

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från tyska Porsche, efternamn grundaren, Ferdinand Porsche.


Substantiv:

Porsche (plural Porsches) En bil av detta märke, reputably hög prestanda och dyr. 2004, Gaby Triana, Backstage Pass, sidan 42 Mamma driver en Accord, som är en överraskning om man tänker på det. Jag antar att säger något om hennes svar till berömmelse. Vem som helst kan köra en Porsche när de har pengar. 2005, William Braxton Irvine, på Desire: Därför vill vi vad vi vill, Oxford University Press, ISBN 0195188624, sidan 26 en manlig genomgår en trädgård-sort medelålderskris är störd inte av hans sexuella aptit utan av bristen på variation i hans sexuella partners. Han störs inte av den krassa materialism sitt liv utan av det faktum att han fortfarande driver en Ford när han kan och bör köra en Porsche.


Egennamn:

Porsche Dr. Ing. hc F. Porsche AG, den tyska sportbilstillverkaren som grundades 1931 och är baserat i Stuttgart.


Anagram:

verandor


Referens:

Porsche

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Porsche. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 10 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Porsche genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 192643 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor