"Porscha" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Porscha

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Troligen från lyx bilmärket Porsche.


Egennamn:

Porscha En kvinnlig förnamn av afrikansk-amerikansk användning under senare hälften av nittonhundratalet. 2003, Working Mother (volym 26, nummer 5, sidan 48) Men när hennes andra barn, Porscha, var fortfarande i blöjor, Apryll make, en leveranschaufför, började förändras. 2008 Kelley Keehn, Kvinnans Guide till Money (sidan 12) Kvinnans Guide to pengar ber dig att inte bara ta ansvar för ditt liv som Porscha gjorde i kapitel tre av hennes självbiografi, men det kommer också att be dig att underhålla möjligheten av ett kapitel fyra och fem i ditt liv. 2010, Tamala Callaway, Super Natural: New Beginnings (sidan 81) Då Porscha ser Ramone står i linje bakom två av de Newnan Höga flickor i snackbaren. Han pratar och skrattar med dem.


Referens:

Porscha

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Porscha. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 6 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Porscha genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 192642 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor