"Marion" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Marion

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från Old French Marion, en diminutiv av Marie används i England sedan medeltiden.


Egennamn:

En kvinnlig förnamn. 1857 Charles Dickens, Farorna med vissa engelska fångar, Kapitel 1: Namnet på kapten slupen var kapten Maryon, och därför var det ingen nyhet att höra från Mrs Belltott, att hans syster, den vackra unga ogifta engelsk lady, var miss Maryon. Det nya var att hennes förnamn var Marion också. Marion Maryon. Många gånger jag har rymt dessa två namn i mina tankar, som lite av vers. O många, och många, och många, en tid. 1998 Jane Adams Fade to Grey: sidan 132: ".? Och hette Marion inte Maria eller Marie eller något liknande Du helt säker på att" Stacey nickade. "Det är inte ett vanligt namn", sade hon. "Jag menar jag vet två Maries och även en Mary om hon är äldre än mig. Men Marion. Jag tror inte att jag någonsin har träffat en Marion. Jag vet att jag har rätt." En matronymic efternamn. (Huvudsakligen USA) En manlig förnamn, överförs från efternamnet, eller genom FOLKETYMOLOGI ses som en maskulin form av Mary. 2002 Annie Proulx, det gamla ess i hålet, ISBN 0-00-715151-9, sid 81: "Jag spose du vill vara en cattleboy" drawled den mångfärgade skägg vars namn var Carrol Day, ett nyfiket kvinnlig namn, tanke Martin, som ännu inte acquaintanced med skäggiga Marions, Fannys och Abbys av Texas som belastas av sina tanklösa mödrar med nätta namn, byggd brutalt maskulina ramar karaktär.


Anagram:

En mindre, A-moll, inamor, Mainor, manoir, Morian, Roamin ", Romani


Referens:

Marion

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Marion. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar Marion kan hittas nedan:

1.mar
2.Mar
3.mar-text
4.mara
5.mara
6.Mara
7.marabaraba
8.marabi
9.marabou
10.marabout
11.maraboutic
12.marabunta
13.maraca
14.maracaibo
15.maracan
16.Maracatu
17.maracock
18.Maradonaesque
19.marae
20.maraging
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Marion genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 143035 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor