"Manhattan avstånd" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Manhattan avstånd

" betyder  



      
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

baserad på den välkända galler gatan geografi New York stadsdelen Manhattan


Substantiv:

Manhattan avstånd (plural Manhattan avstånd) Avståndet mellan två punkter i ett rutnät baserat på ett strikt horisontell och / eller vertikal bana (det vill säga längs linjerna), i motsats till den diagonala eller "fågelvägen" avstånd. Manhattan avstånd är den enkla summan av de horisontella och vertikala komponenterna, medan den diagonala avståndet kan beräknas med tillämpning av Pythagoras sats.


Referens:

Manhattan distance

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!







AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Manhattan avstånd. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 21 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Manhattan avstånd genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 142243 i vår ordlista.




Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor