"MR" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

MR

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Anagram:

rm, RM


Förkortning:

MR Förkortning för MRI. 2007 30 mars Elizabeth Mossis, MD (guest), "Breast Cancer Screening riktlinjer", Talk of the Nation: Science fredag, Ira Flatow (värd), National Public Radio (utbildning, specialundervisning) utvecklingsstörda


Symbol:

MR Landskod för Mauretanien (både via ISO 3166-1 alpha-2 och FIPS 10-4). World Meteorological Organization landskod för Martinique. Library of Congress MARC landskod för Marocko. (Metrologi) Symbol för megarayleigh, en måttenhet för ljusflöde, som används för att mäta luft glöd. (Metrologi) Symbol för megaröntgen (eller megaroentgen), en föråldrad måttenhet för radioaktiv dos.


Referens:

MR

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av MR. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar MR kan hittas nedan:

1.MR
2.Mr Big
3.Mr Hyde
4.MRA
5.MRAM
6.MRAP
7.MRB
8.MRBM
9.MRCA
10.MRCC
11.MRCGP
12.MRCVS
13.MRDD
14.MRE
15.MRF
16.MRHD
17.MRI
18.Mridangam
19.Mriganka
20.mRNA
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 10 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av MR genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 154264 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor