"Jat" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Jat

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Egennamn:

Jat ett indoeuropeiskt etnisk grupp människor infödda till norra Indien och Pakistan (inklusive stora befolkningar som lever i EU, USA, Kanada, Australien och Storbritannien), som har attributen för en etnisk grupp, stam och ett folk. En medlem av ett indoeuropeiskt folk som bor i Punjab, nordvästra Indien och Pakistan. En Indo-skyt ättling till skytiske massage och Getae stammar.


Anagram:

taj


Referens:

Jat

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Jat. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar Jat kan hittas nedan:

1.Jat
2.Jatinegara
3.jato
4.jatropha
5.jatrophic
6.jatrorrhizine
7.Jatvingian
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 24 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Jat genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 125619 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor