"Alfredo" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Alfredo

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från namnet på restaurangen i Rom där det uppfanns


Substantiv:

Alfredo (uncountable) (inte alltid aktiverade) (matlagning, substantiv komplement) Sås gjord av smör och parmesanost som används i rätter som Fettuccine Alfredo, eller någon maträtt av denna typ 2007 30 januari Karen Crouse, "Dash framgång kryddar Goulds stadsdel ": Två dagar efter att sparka tre mål fält mot New Orleans Saints att hjälpa björnarna nå Super Bowl XLI Gould stod över en gasspis, omrörning av alfredo sås som simmering i en kruka.


Egennamn:

Alfredo (ackusativ Alfredon) En manlig förnamn, motsvarande Engelska Alfred.


Anagram:

deflora


Referens:

Alfredo

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Alfredo. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 13 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Alfredo genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 6568 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor