"Oscar" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Oscar

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Officiellt namn, uppkallad efter sin tilldelning organisation, American Academy of Motion Picture Arts and Sciences.


Substantiv:

Oscar (plural Oscarsgalan) En utmärkelse i något av olika områden med anknytning till filmskapande, framförallt att agera, i allmänhet ut vid en tv-sänd gala till vinnarna som sedan tala. 1997, Terry McMillan, hur Stella fick tillbaka Hennes Groove, s. 225: De gör fortfarande varandra leende och de var skryta om hur smart och begåvad och klok och anbud den andra är och hur lyckliga var och en är att ha träffat den andra och de faktiskt ser glad och om det är en front då säger jag båda dem förtjänar Oscar för sina fantastiska prestationer. 2000, John Gardner, Dag Absolution, Scribner, ISBN 0743219716, sid 340: "Vår salongsmöbler och hörnskåpet kommer att vara vacker i det här rummet," Tess hade spann. "Och vi skulle kunna ha Turner över spiselkransen, över Adam spisen Det skulle se vacker.." Agenten fick hoppfull. Han gillade särskilt människor som talade om salonger. "Du borde få en Oscar," Ronnie sa till henne senare. "Bloody Oscar du bör ha. Effing fantastisk." 2002, Dorothy Cannell, Vikten av att vara Ernestine, Penguin, ISBN 9780142002841: Mrs. Malloy oskyldiga uttryck förtjänat en Oscar. 2007, Emma Holly, i köttet, Black Lace, ISBN 0352341173, sid 42: "Du var en geisha? hon andades. Om hennes intresse spelad, förtjänade hon en Oscar. 2009, Laura Hayden, röd, vit och blått, Tyndale House, ISBN 9781414319407, sidan 88: Även Emily hade figuren och lagret för att dra bort en Oscar-röda mattan-värdig klänning, hade hon valt något lite mer stillsam. 2009, Christina Wilsdon, Djur försvaret, s. 35: Going halta och ligger fortfarande fungerar bra för många djur, men ett fåtal arter förtjänar Oscar för sina döds låtsas färdigheter. 2010, Nancy Rue, pojkvänner, Burritos & en Ocean of Trouble, Zondervan, ISBN 9780310575924: Slutligen meddelade Ms Dorchester som hon kallade den tilltalade, Preston Oliver, till montern. Du skulle ha trott att hon skulle ge honom en Oscar som hon eskorterade honom till rutan. han verkligen förtjänade en. Han hade satt vid försvarsbordet hela dagen smirking eller ser uttråkad ut ur hans sinne, men så fort han slog i vittnesbåset, var han porträtt av en bekymrad medborgare, bara där för att göra det rätta. Du skulle aldrig ha vetat att han var åtalad för ett brott.


Referens:

Academy Award

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Oscar. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 95 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Oscar genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1246 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor