"A till Ö" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

A till Ö

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

aardvark till Zymurgy alfa till omega från A till Ö


Substantiv:

A till Ö (plural A till Zs) (UK) Något av en uppsättning vägkartor av de flesta brittiska städer; ordentligt geografen A-Z Street Atlas Jag har alltid en liten uppsättning av A Zs i bilen. (Uncountable) Alla fakta som rör ett ämne 1994, Theresa Funiciello, Tyranny of Kindness, ISBN 0871135787, sidan 61: De kom lastat med statliga rapporter, böcker och diverse papper på A till Ö välfärd (ofta i titlar) En encyklopedisk eller omfattande guide. A till Ö på Sättning


Adverb:

Adverb A till Z (inte jämförbara) Alfabetisk ordning; lexikala beställa listor köra A till Z. Från början till slut. Över helheten; fullständigt.


Referens:

A to Z

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av A till Ö. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar A till Ö kan hittas nedan:

1.A till Ö
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 106 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av A till Ö genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 86 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor