"AAAA" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

AAAA

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

AAAA (plural AAAAs) en viss storlek och konfiguration av elektriskt batteri. (Slang) en basebollspelare som är för bra för Minor League Baseball, men inte tillräckligt bra för Major League Baseball. Aa typ av DNS-post används för att ange IPv6 Internet-adressen för en DNS-namn.


Förkortning:

AAAA Amateur Athletic Association of America American Association for att främja Agnosticism American Association for att främja ateism American Association for Kvotering American Association of reklambyråer Antique Aeroplane Association of Australia Antique Appraisal Association of America Army Aviation Association of America berörda parternas och Konstnärer America (Singapore) Association of Ackrediterade reklambyråer Australian Reklam rådgivande myndigheten Australian Association of Reklambyråer australiska Automotive Aftermarket Association "Authentication, Authorization, Redovisning och revision", de fyra huvudsakliga tjänster som tillhandahålls av en Internet Authentication service.


Referens:

AAAA

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av AAAA. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar AAAA kan hittas nedan:

1.AAAA
2.aaaaagh
3.AAAAI
4.aaagh
5.AAAS
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 104 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av AAAA genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 95 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor